Management și transport

Odată cu depozitarea, colaborarea are la bază o acțiune deosebit de importantă și anume aceea de a deveni depozitul dumneavoastră intermediar de arhivă, oferindu-vă totodata și managementul documentelor.

Managementul activităților de prelucrare arhivistică implică preluarea documentelor, ordonarea acestora, legarea, introducerea în cutii speciale de arhivă, depozitarea în spații special amenajate, după criterii bine stabilite, elaborarea inventarului în format electronic, pe tipuri de documente, cronologic, structural sau alfabetic, inventar care se pune la dispoziția colaboratorului nostru.

Astfel, solicitantul poate cere orice act, document, registru, sau orice alt suport de informație, iar acțiunea de regăsire, căutare, extragere din depozit, cutie, dosar, punerea la dispoziție, transportul, returul și reintroducerea în cutia corespunzătoare, îi revine exclusiv personalului Arhivatorul. Întregul proces de identificare a unui dosar sau act este susținut de un program special creat pentru un astfel de management, instrument care asigură rapiditatea și operativitatea de care dumneavostră aveți nevoie.

Accesul la arhivă, solicitări de documente și solicitări de adeverințe

Depozitul Arhivatorul vă pune la dispoziție o sală de studiu, spațiu în care puteți veni personal cu scopul de a consulta arhiva proprie. Pentru operativitate maximă, vă rugăm să ne anunțați înainte cu o zi intenția de a ne vizita și ne vom asigura că la ora sosirii, documentele solicitate vor fi pregătite în sala de studiu. Veți fi asistat de un angajat de specialitate arhivist sau arhivar, după caz, pe durata activității de consultare.

Solicitările de documente lansate de luni până vineri între orele 8 și 16 vor fi onorate a doua zi lucrătoare, până la ora stabilită de comun acord, în cazul documentelor originale. Toate cererile trebuie să fie înaintate de către o persoană autorizată a beneficiarului și trebuie să includă descrierea elementului care trebuie căutat. În cazul în care se solicită un document pe fax sau e-mail, acesta vă va fi pus la dispoziție în cel mai scurt timp posibil și nu mai târziu de 2 ore.

Solicitările de eliberare adeverințe se vor realiza prin completarea unei cereri tip care se poate transmite pe e-mail, fax sau se poate depune personal la biroul Arhivatorul, între orele 9-16:00, de luni până vineri. Consultați pagina Adeverințe pentru mai multe informații.

Transportul arhivei
Parcul logistic care deserevește transportul arhivei  atât de la client la depozit cât și de la depozit la client, este dotat cu autoturisme/autoutilitare monitorizate în permanență prin satelit.

Rezultatul final este și trebuie să fie, satisfacția dumneavoastră!

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on LinkedIn0Pin on Pinterest0Share on StumbleUpon0Digg this