ADEVERINȚE: 0756 085 551 / 0371 387 446

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE – PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Noi, DEPOZITUL ARHIVELE TRANSILVANIA SRL, am luat masuri tehnice si organizatorice in vederea respectarii datelor cu caracter personal impotriva pierderii, modificarii sau in vederea eliminarii riscurilor privind accesul neautorizat.

Astfel, datele cu caracter personal prelucrate de noi sunt in conformitate cu prevederile legale privind protectia datelor cu caracter personal si a Regulamentului UE 2016/679 (in continuare GDPR)

DATE DESPRE COMPANIA NOASTRĂ

  • Denumire: SC DEPOZITUL ARHIVELE TRANSILVANIA SRL
  • CUI: RO34381953
  • Înreg. Reg. Com.: J12/1144/2015
  • Sediu social: sat Luncani, com. Luna, nr. 505, jud. Cluj,
  • Telefon: +4.0364.266.990
  • Email: contact@arhivatorul.ro

Operatorul de date personale din cadrul companiei noastre

  • Nume și prenume: Hanuschi Sebastian
  • Telefon: 0371387446
  • Email: gdpr@arhivatorul.ro

IMPORTANT: Precizam faptul ca site-ul nostru se adreseaza persoanelor avand varsta de peste 18 ani.

I. DEFINITII:

  1. Date cu caracter personalorice informatii referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila ( ”persoana vizata”); o persoana fizica identificabila este o persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un numar de identificare, date de localizare, un identificator online, sau unul sau mai multe elemente specifice, proprii identitatii sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale
  2. Operator de date – inseamna persoana care transfera datele cu caracter personal
  3. Masurile tehnice si organizatorice de securitate – inseamna masurile menite sa protejeze datele cu caracter personal impotriva distrugerii accidentale sau ilegale sau a pierderii accidentale, modificarii, divulgarii sau accesul neautorizat, in special atunci cand prelucrarea presupune transmiterea datelor intr-o retea, precum si impotriva oricarei alte forme de prelucrare.
  4. Categorii de date prelucrate – datele cu caracter personal (prenumele, numele, adresa, nr. de telefon, adresa de e-mail etc.) sunt prelucrate de catre noi doar in situatia in care aceste date sunt introduse de catre persoana interesata, in rubricile create pe site-ul nostru (ex. rubrica privind solicitarea de informatii/oferte sau abonarea la newsletter)
  5. Prelucrarea datelor personale: inseamna orice operatiune sau set de operatiuni efectuate asupra datelor cu caracter personal sau asupra seturilor de date cu caracter personal, cu sau fara utilizarea de mijloace automate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, divulgarea prin transmitere, diseminarea sau punerea la dispozitie in orice alt mod, alinierea sau combinarea, restrictionarea, stergerea sau distrugerea.

II. DATELE CU CARACTER PERSONAL PE CARE LE PRELUCRAM

Tipul de date cu caracter personal – datele cu caracter personal ce vor fi prelucrate de catre DEPOZITUL ARHIVELE TRANSILVANIA SRLsunt date precum: nume, prenume, e-mail,numar de telefon, adresa, CV-ul (in cazurile in care prin intermediul site-ului nostru va exprimati dorinta de a aplica pentru unul din posturile noastre vacante), IP, locatie;

In general, nu colectam informatii sensibile, cu exceptia cazului in care acestea sunt oferite voluntar de dvs. sau daca suntem obligati sa facem acest lucru in conformitate cu legile sau reglementarile aplicabile. Putem folosi datele privind sanatatea furnizate de dumneavoastra pentru a va servi mai bine si a va indeplini nevoile speciale.

Cum obtinem datele cu caracter personal?

Putem colecta datele dvs. personale in general in urmatoarele situatii:

  • Prin folosirea instrumentului de pe site „Bugetatorul
  • Prin solicitarea informatiilor/ ofertelor sau adeverintelor
  • Prin aplicarea pentru un post vacant din cadrul companiei noastre
  • Prin simpla accesare a site-ului
  • Prin completarea formularului de contact

III. PLUGIN-URILE DE RETELELE SOCIALE SI UTILIZAREA COOKIE-URILOR

Pagina noastra de internet utilizeaza „plugin-uri” de la operatorii de retele sociale (de ex.: www.facebook.com). Toate plugin-urile de retele sociale de pe pagina noastra de internet sunt marcate clar si distinct.

Prin intermediul acestor plugin, DEPOZITUL ARHIVELE TRANSILVANIA SRL nu colecteaza / stocheaza date personale ale clientilor. Pe langa clientii nostri, potrivit modalitatii de functionare a retelelor de socializare, exista posibilitatea ca si prietenii virtuali ai clientilor nostri sa vizualizeze pagina noastra ca urmare a aprecierii paginii noastre web.

Cu privire la utlizarea Cookie-urilor va invitam sa consultati Declaratia de cookie-uri disponibila pe site-ul nostru aici.

IV. SCOPUL PRELUCRARII DATELOR

Toate informatiile colectate sunt utilizate in scopul prevazut, pentru care le-ati furnizat, astfel cum a fost mentionat la momentul colectarii sau in politica de confidentialitate. Astfel, putem utiliza datele dumneavoastra persoanle intr-unul din urmatoarele scopuri:

  1. Prelucrarea datelor pentru instrumentul online de estimare a costului serviciilor de arhivare pentru compania dvs:

Prelucram datele dumneavoastra constand in nume, prenume, adresa de e-mail si numarul de telefonpentru estimarea costurilor privind eventualele servicii de arhivare necesare companiei dvs.

Odata cu accesarea site-ului web este vizibila optiunea Bugetatorul, iar, printr-un simplu click pe aceasta optiune, site-ul va conduce la un camp care se impune a fi completat in vederea oferirii serviciilor specifice DEPOZITULARHIVELE TRANSILVANIA SRL

Prin aceasta modalitate veti beneficia de informatiile specifice segmentului nostru de activitate cat si de informatiile privind costurile serviciilor oferite de comapnia naostra. Alternativ acestei optiuni, se poate contacta un reprezentant al companiei noastre, care va va putea oferi toate informatiile de care aveti nevoie in legatura cu serviciile noastre.

2. Prelucrarea datelor pentru solicitarea de informatii/oferte

Prin completarea formularelor de contact, destinate potentialilor clienti sau parteneri, ne oferiti acces la datele dumneavoastra de contact pe care le vom folosi pentru a raspunde solicitarilor si intrebarilor adresate.

3. Datele pentru locurile de munca vacante

Suntem in continua dezvoltare si in ceea ce priveste resurele umane, sens in care, prin intermediul site-ului aducem la cunostinta publicului larg, ofertele noastre de munca privind posturile vacante in cadrul societatii DEPOZITUL ARHIVELE TRANSILVANIA SRL.

Prin completarea campurilor privind sectiunea “Cariere”  oferim posibiliatea persoanelor interesate de a aplica pentru unul din posturile disponibile, acestea fiind in permanenta actualizate in identitate cu nevoile companiei.

In acests sens, prelucram date precum, nume, prenume, e-mail si totodata exista posibilitatea depunerii cv-ului persoanei interesate. Aceste date urmeaza sa fie prelucrate/stocate exclusiv pe perioda necesara procesului de recrutare.

4. Folosim si datele colectate prin intermediul cookies, sau plug-ins pentru a va oferi o experienta optimizata atunci cand utilizati site-ul nostru

5. Putem folosi datele dvs. in scopuri statistice, pentru evaluarea gradului de satisfactie al clientilor in raport cu serviciile noastre.

Raspunsurile dumneavoastra sunt strict confidentiale si vor fi utilizate exclusiv in scopul imbunatatirii serviciilor noastre; datele sunt colectate si prelucrate prin intermediul unei aplicatii externe astfel incat nu va exista nicio conexiune intre datele dumneavoastra cu caracter personal si raspunsurile date de dumneavoastra prin aceste chestionare.

Daca alegeti sa nu oferiti orice informatii personale atunci cand sunt solicitate, este posibil sa nu puteti participa la anumite activitati si caracteristici personalizate pe site-urile noastre si sa aveti acces limitat la serviciile si ofertele speciale. De exemplu, daca refuzati sa impartasiti adresa dumneavoastra de email, nu veti putea primi niciun newsletter si nu ne veti putea contacta prin intermediul formularului de pe site.

V. TRANSFERUL DE DATE

Va garantam ca datele dvs. nu vor fi vandute sau inchiriate catre alte persoane fizice sau juridice, astfel incat sa poata fi folosite de catre alte companii, fara consimtamantul tau. Cu toate acestea, vom putea comunica datele tale unor terti pentru a ne asigura ca beneficiati de serviciile noastre, cum ar fi catre furnizori de servicii care asigura functionarea site-ului, agentii de marketing care asigura comunicarea newsletterului, autoritati sau institutii publice in vederea indeplinirii obligatiilor legale etc.

VI. PASTRAREA DATELOR PERSONALE

Pastram datele dvs. personale strict pentru perioada necesara realizarii scopurilor explicate in prezenta politica de confidentialitate, daca o perioada mai lunga de timp de pastrare nu este necesara sau permisa de legea aplicabila.

De asemenea, putem pastra date in legatura cu solicitarile de oferta pe care ni le-ati comunicat pentru o perioada de cel mult 5 ani.

Dupa expirarea duratei de stocare, vom distruge informatiile dumneavoastra personale cat mai curand posibil si intr-un mod in care sa nu mai poata fi recuperate sau reconstituite. Daca informatiile personale sunt imprimate pe suport de hartie, acestea vor fi distruse intr-un mod sigur, prin tocarea sau arderea documentelor pe suport de hartie sau in alt mod, iar daca acestea vor fi salvate pe suporturi electronice, vor fi distruse prin mijloace tehnice pentru a asigura faptul ca informatiile nu mai pot fi recuperate sau reconstituite ulterior.

VII. DREPTURILE CU PRIVIRE LA PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL FURNIZATE:

Potrivit RGPD, in calitate de persoana vizata beneficiati de un cumul de drepturi, respectiv:

  1. Dreptul la informare si acces la date cu caracter personal: dreptul de a obtine o confirmare a faptului ca se prelucreaza sau nu date cu caracter personal care va privesc si, in caz afirmativ, acces la datele respective.
  2. Dreptul la rectificare: dreptul de a solicita Operatorului si de a obtine, fara intarzieri nejustificate, rectificarea datelor cu caracter personal inexacte care va privesc si/sau de a obtine completarea datelor cu caracter personal care sunt incomplete, cu mentiunea ca in cazul unui cont online aceste modificari le puteti efectua personal din sectiunea de editare a datelor contului.
  3. Dreptul la stergerea datelor („dreptul de a fi uitat”): dreptul de a obtine stergerea datelor cu caracter personal care va privesc, fara intarzieri nejustificate, in cazul in care se aplica anumite motive mentionate in RGPD.
  4. Dreptul la restrictionarea prelucrarii: dreptul de a obtine restrictionarea prelucrarii in anumite cazuri.
  5. Dreptul la portabilitatea datelor: dreptul de a primi datele cu caracter personal care va privesc si de a le transmite catre un al operator.
  6. Dreptul la opozitie: dreptul de a va opune in orice moment prelucrarii datelor cu caracter personal care va privesc, in conditiile RGPD.
  7. Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care va privesc sau va afecteaza in mod similar intr-o masura semnificativa.
  8. Dreptul sa va adresati printr-o plangere Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP) in situatia in care considerati ca datele dumneavoastra nu au fost prelucrate in conformitate cu prevederile legale.

Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal

Bld. General Gheorghe Magheru 28-30, 010336, Bucuresti, Romania

Tel: 031 805 9211

www.dataprotection.ro

Pentru exercitarea acestor drepturi va rugam sa ne transmiteti o cerere scrisa si semnata de dvs. folosind urmatoarele date de contact:

  • adresa de e-mail: contact@arhivatorul.ro
  • adresa postala: sat Luncani, com. Luna, nr. 505, jud. Cluj

VIII. MASURI TEHNICE SI ORGANIZATORICE

DEPOZITUL ARHIVELE TRANSILVANIA SRLa luat masuri rezonabile pentru: (i) a proteja informatiile personale de accesul neautorizat, de dezvaluire sau de distrugere si (ii) a pastra informatiile personale precise si actualizate dupa caz (iii) monitorizarea sistemelor noastre pentru potentiale intruziuni, pentru reactia la incidente potentiale, pentru sustinerea securitatii informatiilor la nivel de proprietate, pentru revizuirea si actualizarea regulata a controalelor de securitate pe care le utilizam pentru a proteja datele si pentru a oferi instruire in programul de securitate a informatiilor pe care le detinem.

Cerem si afiliatilor si furnizorilor nostri de servicii cu care partajam informatii personale sa faca eforturi rezonabile pentru a pastra confidentialitatea informatiilor personale despre dvs. Pentru tranzactiile online, utilizam masuri tehnologice rezonabile pentru a proteja informatiile personale pe care ni le transmiteti prin intermediul site-ul nostru. Totusi, din pacate, niciun sistem de securitate sau sistem de transmitere a datelor pe internet poate garanta securitatea datelor dvs.

Pentru protectia vietii dumneavoastra private, va recomandam sa nu ne transmiteti numerele cardurilor de credit, date din buletin sau orice alte informatii personale confidentiale prin e-mail, decat daca va sunt solicitate in mod expres si acestea sunt absolut necesare scopului pentru care le oferiti.

Va vom contacta prin mesaje mobile/text sau prin e-mailuri pentru a va solicita informatii confidentiale sau detalii privind cardul de credit. Vom solicita detaliile cardului de credit doar prin telefon atunci cand faceti o rezervare sau aplicati pentru un pachet promotional.

Pentru orice nereguli pe care le sesizati in legatura cu datele care v-au fost solicitate, va rugam sa va adresati cu o solicitare pentru lamuri sau reclamatie utilizand urmatoarea adresa de e-mail: contact@arhivatorul.ro

IX. ACTUALIZAREA POLITICII DE CONFIDENTIALITATE

Ne rezervam dreptul ca, in mod discretionar, sa adaugam, sa modificam sau sa eliminam in viitor elemente din aceasta Politica de Confidentialitate pentru a ne asigura ca informatiile continute furnizeaza o informare relevanta si adecvata cu privire la colectarea si procesarea de catre noi a datelor dvs. personale.