ADEVERINȚE: 0756 085 551 / 0371 387 446

DESPRE ECHIPA
ARHIVATORUL

DEPOZIT DE SIGURANȚĂ PENTRU COMPANIA DUMNEAVOASTRĂ

Depozitul Arhivatorul, finalizat în 2015, are suprafața construită de 5.000 mp și are capacitatea de păstrare și conservare a peste 200.000 de metri liniari de arhivă în cele mai bune condiții de siguranță și integritate. Este dotat ultramodern cu echipamente și sisteme integrate de gestiune, monitorizare și securitate. Depozitul este construit strategic și sigur pentru a fi ferit de calamități naturale (inundații, incendii, cutremure etc).

POZIȚIONAREA NOASTRĂ --> ACCESUL RAPID LA DUMNEAVOASTRĂ

Arhivatorul este cel mai generos depozit de documente situat în regiunea Nord-Vest a României. Localizarea strategică la intersecția județelor Cluj, Alba și Mureș (cca. 50 km distanță de reședințele acestora), la 10 km de nodul de intrare pe Autostrada Transilvania și la doar 1 km de E60, pe DJ 107F, facilitează accesul rapid spre și dinspre orice colț al țării.

Demersul construirii Arhivatorului s-a concretizat din dorința de a oferi instituțiilor creatoare și deținătoare de arhivă oportunitatea păstrării și conservării fondurilor arhivistice într-un depozit de siguranță.

Florin Cuc – Președinte Arhivatorul

ECHIPA NOASTRĂ

Florin Cuc

Președinte

Anca Emanuela Ursuț

Director Operațional

Nistor Ioan

Director Dezvoltare și Asistență

Dănuț Adrian Pal

Area Sales Manager

Aurel Almășan

Area Sales Manager

INTRAȚI ÎN ECHIPA ARHIVATORUL!

Accesați pagina de cariere pentru a vedea pozițiile disponibile în acest moment.

GALERIE FOTO

VĂ STĂM LA DISPOZIȚIE

Alegeți arhivarea documentelor în siguranță pentru liniștea dumneavoastră!