ADEVERINȚE: 0756 085 551 / 0371 387 446

VIZIUNE

Noi, Arhivatorul, cel mai sigur depozit de documente, ne dezvoltăm continuu pentru a fi unica soluție perfectă care garantează ordinea și conservarea arhivelor clienților noștri. 

MISIUNE

Deținem un depozit de siguranță, amplasat strategic, pentru a fi accesat rapid și a fi ferit de orice calamitate naturală.

Realizăm servicii de calitate cu o echipă profesionistă, în continuă dezvoltare și cu echipamente de ultimă tehnologie. Rezultatele noastre se bazează pe o serie de sisteme și proceduri performante, aplicate pentru fiecare activitate repetitivă, care vor fi îmbunătățite permanent pentru atingerea perfecțiunii.

Am optat pentru Arhivatorul nu întâmplător, ci pentru că misiunea noastră este să dăm valoare documentelor create de clienții nostri, documente care valorifică existența, istoria și năzuința lor, oferindu-le eternitatea.

VALORI

INTEGRITATE
Planificăm, acționăm și ne atingem obiectivele. Ceea ce promitem facem.

PERSEVERENȚĂ
Nu renunțăm. Orice problemă o transformăm într-o oportunitate.

RESPONSABILITATE
Suntem responsabili și ne asumăm ceea ce facem.

COMUNICARE
Suntem constienți că orice lucru negativ spus despre colaboratori, clienți sau companie, duce la decredibilizarea noastră. Practicăm întodeauna o comunicare pozitivă.

CONSTANȚĂ
Suntem constanți în ceea ce facem. Știm să spunem nu și nu promitem ce nu putem face.

SIGURANȚĂ
Prin atitudinea noastră emanăm siguranță pentru clienții noștri.

EDUCAȚIE
Învățăm permanent pentru a rămâne tineri. Punem accent pe educația continuă și pe îmbunătățirea constantă a capacităților noastre.

RESPECT
Atitudinea în relaționările noastre este de respect necondiționat.

ARHIVATORUL este garantul istoriei. Păstrăm și conservăm gratuit orice documente cu valoare istorică deținute de persoanele fizice și juridice. 

VĂ STĂM LA DISPOZIȚIE

Alegeți arhivarea documentelor în siguranță pentru liniștea dumneavoastră!