ADEVERINȚE: 0756 085 551 / 0371 387 446
Proiectul ”Dăruiește pentru educație”
  • Blog

Nu există misiune personală fără contribuție socială”, motiv pentru care președintele Arhivatorul – Florin CUC se focusează să ducă la îndeplinire misiunea ARHIVATORUL, însă fără a omite implicarea în acțiuni sociale, cum este și proiectul ”DĂRUIEȘTE PENTRU EDUCAȚIE” inițiat de Romeo Crețu.

Proiectul ”DĂRUIEȘTE PENTRU EDUCAȚIE” continuă și a inclus în luna Octombrie 2018 clasa a XI-a din cadrul Colegiului Tehnic „Victor Ungureanu” din Campia Turzii, unde ARHIVATORUL, prin președintele Cuc Florin, a contribuit cu sponsorizarea cărții ”Obiceiuri și Obiective” scrisă de Romeo Crețu, carte care a fost dăruită liceenilor.

După obiceiul propriu, Romeo Crețu a îndulcit atmosfera cu bomboane, „mituindu-i” pe liceeni pentru a-l asculta și a învăța cum să implementeze obiceiuri care să-i ajute să ajungă ușor la rezultate.

Mulțumim conducerii colegiului și în special d-nei profesoare Mihaela Sebeni, diriginta clasei a XI-a, pentru că au înțeles cât de important este pentru elevi să cunoască și această latură de dezvoltare personală.