Despre noi

Valori

  • INOVAȚIE – în beneficiul clienţilor monitorizăm constant noutăţile pentru a integra soluţii inovative în portofoliul nostru de servicii.
  • SIGURANȚĂ – probăm siguranţa și securitatea acţiunilor noastre prin procedurile implementate și profesionalismul angajaţilor.
  • INTEGRITATE – planificăm, acţionăm și ne atingem obiectivele. Ceea ce promitem facem.
  • RESPONSABILITATE – ne asumăm faptele și rezultatele acţiunilor noastre, precum și soluţiile generate pe nevoile clienţilor noștri.
  • RESPECT – oferim și așteptăm respect în toate relaţiile noastre cu angajaţii, clienţii, furnizorii si partenerii.
  • EDUCAȚIE – învăţăm permanent pentru perfecţionarea competenţelor noastre.
  • GRIJĂ – prin grija cu care tratăm documentele și datele suntem garantul istoriei.

DE CE SĂ ALEGEȚI ECHIPA ARHIVATORUL?

Trei depozite în țară

Avem cel mai apropiat depozit de arhivă din zona companiei Dvs. Suntem singura companie din România cu 3 centre regionale deschise la Luncani (județul Cluj), Timișoara (parcul logistic Ghiroda) și București. În 2020 planificăm deschiderea a încă trei centre în Brașov, Iași și Constanța, pentru a acoperi eficient nevoile dvs.

Program de parteneriat

Am dezvoltat o ofertă dedicată în cadrul căruia companiile pot deveni afiliații noștri. Dacă aveți o companie cu clienți proprii, iar responsabilitățile Dvs. și ale clienților Dvs. pot fi eficientizați prin serviciile noastre de arhivare fizică, atunci vă invităm să ne contactați pentru a vă prezenta beneficiile de partener Arhivatorul.

Bugetatorul

Suntem singura companie care a dezvoltat un instrument online prin care vizitatorii site-ului pot estima costul serviciilor de arhivare fizică pentru compania lor. Este o modalitate interactivă și practică în comparație cu o simplă listă de prețuri. Probează o gândire inovativă și focusată pe livrarea cât mai rapidă a serviciilor din domeniu.

Echipă de specialiști

Avem arhiviști și arhivari instruiți, cu competențe certificate. În domeniul arhivării sunt deosebit de importante expertiza și competențele acumulate deoarece asigură un nivel calitativ crescut al serviciilor prestate. De aceea am dezvoltat parteneriate cu Universitatea Babeș-Bolyai și cu Universitatea Tehnică din Cluj.

 

0

km de arhivă

 

0

clienți

 

0

suprafață în mp

 

0

capital românesc

Nu ai găsit răspunsul la întrebarea ta?

Completează formularul pentru o consultanță GRATUITĂ!

Atașați următoarele documente, doar în cazul în care solicitați o adeverință: copie carte identitate, copie carte de muncă, cererea completată și semnată.