Depozit Regional Bucuresti

Depozit regional Sud - Muntenia și Moldova

Păstrarea şi conservarea documentelor se face într-o clădire modernă nou construită care a fost concepută special pentru depozitare arhivă, conform ultimelor norme ale Uniunii Europene în materie, astfel încât să asigure condiţiile necesare pentru păstrarea corespunzătoare a documentelor şi protecţia acestora contra agenţilor de deteriorare. Clădirea este localizată în apropiere de București, în județul Ilfov. Siguranţa arhivei este asigurată non-stop de o firmă specializată, accesul în arhivă făcându-se pe baza cartelelor. 

Depozitul regional din București permite acoperirea optimă a întregii țări, localizarea sa fiind gândită strategic pentru a asigura proximitate companiilor multinaționale, mari și medii care dispun de sediu și puncte de lucru în mai multe zone ale țării. Prin această acoperire națională Arhivatorul poate asigura accesul rapid la documentele arhivate, în original, într-un timp scurt, astfel facilitând desfășurarea rapidă a proceselor de business.

 

DATE DE CONTACT

TELEFON

+40 752 179 629

EMAIL

contact@arhivatorul.ro

ADRESĂ

SpacePlus, Chitila, Județul Ilfov

Pentru noi, arhivele nu sunt o problemă

Intră în contact cu unul dintre consultanții noștri arhivistici și împreună vom găsi cele mai bune soluții pentru arhivarea și gestionarea documentelor companiei tale!

Solicită EVALUARE GRATUITĂ a arhivei!

Completează aici și vei fi contactat de un consultant:
Care sunt serviciile de care ai nevoie pentru compania ta?