Depozit central Transilvania


Depozitul Arhivatorul în Luncani, județul Cluj a fost finalizat în 2015, are suprafața construită de 5.000 mp și are capacitatea de păstrare și conservare a peste 200.000 de metri liniari de arhivă în cele mai bune condiții de siguranță și integritate.

Este dotat ultramodern cu echipamente și sisteme integrate de gestiune, monitorizare și securitate. Depozitul este construit strategic și sigur pentru a fi ferit de calamități naturale (inundații, incendii, cutremure etc).

Arhivatorul este cel mai generos depozit de documente situat în regiunea Nord-Vest a României. Localizarea strategică la intersecția județelor Cluj, Alba și Mureș (cca. 50 km distanță de reședințele acestora), la 10 km de nodul de intrare pe Autostrada Transilvania și la doar 1 km de E60, pe DJ 107F, facilitează accesul rapid spre și dinspre orice colț al țării.

Depozitul central din județul Cluj permite acoperirea optimă a întregii țări, localizarea sa fiind gândită strategic pentru a asigura proximitate companiilor multinaționale, mari și medii care dispun de sediu și puncte de lucru în mai multe zone ale țării. Prin această acoperire națională Arhivatorul poate asigura accesul rapid la documentele arhivate, în original, într-un timp scurt, astfel facilitând desfășurarea rapidă a proceselor de business.

 

Adresă

Luncani nr. 505, Comuna Luna, județul Cluj

 

Telefon

Vânzări: 0752 179 629
Adeverințe:
0371 237 130

 

Email

contact@arhivatorul.ro