Adeverinte Arhivatorul Punct Ro

Serviciul de emitere adeverințe

Adeverinţele se eliberează în urma consultării înscrisurilor din documentele arhivate, pentru dovedirea unor drepturi legale cuvenite foștilor salariați. Persoanele fizice, angajați sau foști angajați ai unităților a căror arhivă se află depozitată în locațiile Arhivatorul, ne pot solicita certificate / adeverințe de sporuri / grupă / venituri sau eliberarea documentelor originale, proprietate personală, existente în arhivă.

Cum pot să obțin o Adeverință?

Consultă lista firmelor lichidate care au documentele depozitate la noi. Dacă nu ai găsit compania căutată în listă, te rugăm să ne contactezi telefonic la 0371 237 130 sau pe email la adeverinte@arhivatorul.ro

  • Descarcă formularul PDF folosind butonul de mai jos.
  • Completează câmpurile necesare (la calculator sau de mână), semnează și trimite documentul prin intermediul formularului de contact de mai jos.
Nomenclator Arhivistic

FORMULAR DE SOLICITARE

Atașează următoarele documente: copie carte identitate, copie carte de muncă, cererea completată și semnată. *

EMITEREA ADEVERINȚEI ÎN 4 PAȘI

Descoperă etapele procesului de emitere a adeverințelor

Pasul #1 – Preluarea şi înregistrarea cererii

Preluăm cererea prin formularul de contact, telefon (0371.237.130), email (adeverinte@arhivatorul.ro) sau prin poştă. Înregistrăm cererea după furnizarea tuturor documentelor (copie carte de muncă și buletin) și informațiilor necesare soluționării ei.

Pasul #2 – Calcularea costului serviciilor

Calculăm costul serviciilor în baza Ordinului 299/29.05.2023 emis de Casa Națională de Pensii Publice. Emitem factura proformă către solicitant și o transmitem prin email sau poștă.

Pasul #3 – Prelucrarea cererii

Consultăm înscrisurile din arhivă, extragem informaţiile necesare şi centralizăm datele.

Pasul #4 – Transmiterea adeverinţei

Transmitem adeverinţa către solicitant prin poştă/curier sau o înmânăm personal.